Esports

Els equips EDI FB Dénia campions de Lliga Inclusiva en Segona i Tercera Divisió

Totes dues formacions van celebrar amb els seus familiars i seguidors el títol en gran
Celebrant el títol de campions de lliga / M. Martínez

Els equips inclusius del FB Dénia-F. Baleària van demostrar la seua destresa i cohesió, emportant-se a casa els títols de les seues respectives categories després de les jornades disputades a Xirivella. El Dénia A, sota la direcció de Toni Rodríguez, va ser campió de la Segona Divisió, mentres que el Dénia B, entrenat per Javi Signes, va triomfar en la Tercera Divisió.

El Dénia A va assegurar el seu títol amb una victòria crucial de 1-0 contra l’Onda en el primer partit de la jornada. Malgrat enfrontar una segona trobada sense pressions pel títol ja assegurat, van patir una estreta derrota de 1-0 davant el Aderes Burjassot. Estos resultats van destacar la seua consistència i habilitat al llarg de la temporada.

L’equip B celebrant el títol | M. Martínez

D’altra banda, el Dénia B va dominar completament en el seu enfrontament contra el Vila-real. El primer partit va ser una demostració de força, on els dianenses es van imposar amb un contundent 6-0, exhibint un joc excepcional tant en defensa com en atac. La segona trobada va ser més renyit, però encara així van aconseguir una victòria de 1-0, assegurant el seu títol amb determinació i destresa.

A més dels assoliments de l’equip, Pascual Mut, va arreplegar el trofeu al porter menys golejat de la Tercera Divisió, afegint un reconeixement individual a la llista d’èxits del club.

La jornada final de les lligues inclusives de la Comunitat Valenciana no sols va ser un testament de l’habilitat i l’esperit competitiu dels equips, sinó també un vibrant testimoniatge del suport i la companyonia entre els jugadors, entrenadors i aficionats. El lliurament de trofeus va ser un moment de celebració i reconeixement a la dedicació i l’esforç de tots els participants.

Este doble triomf no sols subratlla l’èxit esportiu del FB Dénia- F. Baleària sinó també reforça l’impacte positiu de l’esport inclusiu en la comunitat. Amb estos triomfs, els equips de Dénia han demostrat ser verdaders campions dins i fora del camp, inspirant a tots amb la seua passió i perseverança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *