Esports

Els equips Veterans del CR Marina de Dénia van pujar al podi en el seu trofeu

La prova de la Lliga Suma de Banc Fix del Mediterrani va congregar a un bon nombre de participants
Equips Veterans del Club Rem Marina Dénia en el podi / Tino Calvo

La platja de la Marineta Casiana es va transformar este cap de setmana en l’epicentre del rem del Mediterrani amb la celebració del XXV Trofeu Mare de Déu, organitzat pel Club Rem Marina de Dénia. Este esdeveniment, que és la penúltima prova de la Lliga Suma de Banc Fix del Mediterrani, va atraure a nombrosos equips i espectadors, generant un ambient vibrant des de primerenques hores als voltants del Puerto Deportivo y Turístico Marina Dénia.

Els equips Veterans del Club Rem Marina de Dénia van demostrar la seua destresa i experiència, aconseguint pujar al podi en les seues respectives categories. Les Veteranes del club local no sols van competir, sinó que van dominar la seua categoria amb un impressionant temps de 3.27.65, emportant-se la primera posició. El Real Club Náutico Calpe i el Real Club Náutico Dénia també van tindre una destacada actuació, ocupant el tercer i sext lloc respectivament.

Juvenils del RCN Dénia | Tino Calvo

En la categoria de Veterans, l’equip de Dénia va assegurar un meritori tercer lloc, després del Real Club Regatas Alicante i el Club Regatas Torrevieja, que van ocupar el primer i segon lloc respectivament. Estos resultats subratllen la competitivitat i l’alt nivell de les regates disputades.

Altres equips que van tindre una jornada exitosa van incloure al Club Náutico Jávea, que es va alçar amb el primer lloc en la categoria Mixt Gènere Promoció. Així mateix, el Club Rem Marina de Dénia també es va destacar en la Categoria SCM, ocupant la primera posició, mentres que el Real Club Náutico Dénia va aconseguir tercers llocs en les categories Absoluta Masculina i Juvenils Masculina.

Moment d’una de les regates | Tino Calvo

L’organització de l’esdeveniment per part del Club Rem Marina de Dénia va ser excel·lent, cuidant cada detall de les regates i assegurant que tant participants com espectadors gaudiren d’una experiència memorable. El lliurament de trofeus va comptar amb la presència de Valen Alcalá, regidor d’esports de Dénia, qui va felicitar els guanyadors i va reconéixer l’esforç de tots els participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *