Societat

Empresaris de Dénia financen una escultura pel 200 aniversari de la Policia Nacional

Se situarà en el recinte portuari, al costat de l'entrada de l'aparcament i en les proximitats de la comissaria
Comissaria de la Policia Nacional de Dénia / Redacció

En el marc de les celebracions del bicentenari de la Policia Nacional, un grup de 50 empresaris de Dénia finança una escultura commemorativa, amb la qual es pretén retre homenatge als funcionaris que, durant dos segles, han vetlat per la seguretat ciutadana.

L’escultura, obra de l’escultor José Marí Colom, se situarà estratègicament en el recinte portuari, al costat de l’entrada de l’aparcament i en les proximitats de la Comissaria de Policia Nacional a Dénia. Aquest emplaçament freqüentat per veïns i visitants, garantix la seua visibilitat i accés.

L’escultor plasmarà en aquest monument “la història i compromís de la Policia Nacional”.

L’anagrama commemoratiu del bicentenari, esculpit en marbre de Macael, coronarà l’obra de 2,75 metres d’altura i base de 2 metres d’amplària, complementada amb granit blavós.

Des de la comissaria deniera també s’agraïx la col·laboració de la comissionada de la Generalitat Valenciana per al port i del mateix President, “els quals han donat totes les facilitats per a aquesta ubicació”.

Aquesta setmana ha tingut lloc una reunió, a la Cambra de Comerç, per a presentar l’esbós de l’escultura, a la qual ha acudit el cap de la Comissaria de la PN de Dénia, Carlos Nieto, per a agrair “profundament” la iniciativa.

La Policia Nacional “s’enorgullix i agraïx encaridament la iniciativa empresarial i la bona acollida de la societat civil a Dénia”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *