Esports

Espectacle i emoció en les finals de la Copa Diputació d’Alacant a Pedreguer

De la Vega i Nacho van véncer en escala i corda a Giner i Héctor (60-55)
Jugadors finalistes de la Copa Diputació a Pedreguer / FPCV

El trinquet de Pedreguer es va convertir en l’escenari d’una jornada apassionant amb les finals de la Copa Diputació d’Alacant d’escala i corda i de raspall femení. Els aficionats van gaudir de dos partides d’alt nivell que van destacar per la seua intensitat i emoció fins a l’últim moment.

En la final d’escala i corda, De la Vega i Nacho es van enfrontar a Giner i Héctor en un duel que va mantindre a tots a la vora del seient. Després de més de dos hores de joc i una partida intensament disputada, De la Vega i Nacho van aconseguir remuntar un marcador advers per a guanyar per 60-55. Malgrat tindre l’oportunitat de tancar el partit, Giner i Héctor no van poder aprofitar els seus servicis, i els adversaris van saber aprofitar el seu moment per a alçar el trofeu.

Jugadores finalistes de la Copa Diputació a Pedreguer | FPV

D’altra banda, en la final de raspall femení, la competició va estar dominada per Erika, Amparo i Isabel, que van començar la partida amb gran força. Encara que van tindre moments de pressió quan els seus rivals, Anabel i Fanni, van començar a recuperar terreny, va ser l’experiència i l’habilitat d’Amparo, juntament amb el suport d’Isabel, les que finalment van decidir el partit amb un convincent 25-15.

L’esdeveniment no sols va demostrar l’habilitat i la passió dels jugadors, sinó també el fort suport de la comunitat local, que es va bolcar en cada punt disputat. L’ambient en el trinquet de Pedreguer va ser elèctric, amb els espectadors vivint cada moment de les partides i celebrant l’alt nivell de competició mostrat per tots els participants.

Les finals de la Copa Diputació d’Alacant han deixat clar que el nivell de pilota valenciana a la regió continua sent dels més alts, prometent més emocions i partides memorables en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *