Política municipal

Estes són les prioritats per a Arturo Poquet per a este 2024

Entrevista, en Dénia FM, amb l'alcalde de Benissa i diputat provincial de Carreteres

Mesures per a solucionar els abocaments il·legals de residus, les càmeres de videovigilància, la pista d’atletisme, el futur centre de dia o el passeig ecològic. Estes són algunes de les prioritats per a l’alcalde de Benissa, el popular Arturo Poquet, qui ha visitat ‘el primer café’ de Dénia FM, este dijous 25 d’abril.

En un dia, en el qual es lliuraran els Premis 25 d’Abril i del Certamen de Poesia Salvador Soria, en plenes festes de la Puríssima Xiqueta.

Abocaments il·legals

Quant al tema dels abocaments il·legals de residus, del qual Benissa no és aliena igual que altres municipis de la Marina Alta, Poquet ha explicat la campanya de conscienciació posada en marxa per a informar a la ciutadania dels serveis posats a la seua disposició.

És el cas dels punts nets, en la zona de la costa, la recicladora (que cada dia està en un punt del nucli urbà), el servei de recollida gratuït de l’empresa municipal Benissa Impuls, o el futur projecte en el qual s’està treballant d’instal·lació de càmeres de videovigilància. A més de fer una crida a la conscienciació ciutadana.

Altres accions i projectes

En matèria de recursos hídrics, l’alcalde benisser assegura que el servei d’abastiment d’aigua està garantit per a este estiu.

També s’ha referit a la pista d’atletisme o el futur Centre de Dia, com a prioritats per a este exercici. O el passeig ecològic.

D’altra banda, de cara a la celebració de les festes patronals, esta setmana, hi ha hagut Junta Local de Seguretat, en la qual s’ha sol·licitat reforços per a estes dates, o més efectius a l’oficina de denúncies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *