Oci i temps lliure

OBK i Locomia actuaran en l’Europarty Nebulossa d’Ondara

El municipi ha organitzat una festa l'11 de maig per donar suport al grup local Nebulossa en la final d'Eurovisió
OBK / Redes sociales OBK

Esta matí, 11 d’abril, s’ha presentat oficialment a la Plaça de Bous d’Ondara el programa i actes de l’Europarty Nebulossa, per l’alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Raquel Mengual. Amb el lema Ondara amb Nebulossa!, l’Ajuntament d’Ondara ha organitzat per al dissabte 11 de maig una festa per animar i suportar al grup local Nebulossa, que representarà Espanya amb el seu tema “Zorra” en la LXVIII edició del Festival de la Cançó d’Eurovisió, que disputarà la final a Malmö (Suècia).

Presentació EuroParty | Patricia Blaquez

Tant José Ramiro com Raquel Mengual han expressat la seua satisfacció per la participació de Nebulossa a Eurovisió i com el poble s’ha bolcat amb ells, afirmant que “ja són guanyadors per a nosaltres”. Han destacat que, ja al març, es va anunciar l’Europarty Nebulossa perquè la gent reservara la data i començara a comprar entrades, amb gairebé 1.000 ja venudes, “mostrant l’expectació que ha generat l’esdeveniment”. L’alcalde ha reconegut que ha estat un repte organitzar un esdeveniment d’aquesta magnitud sense saber quanta gent assistiria.

L’Europarty Nebulossa començarà a les 17:00 hores amb música en directe, DJ, “tardeo”, foodtrucks i servei de barres; cocteleria; un gran escenari i una pantalla gegant per veure en directe la final d’Eurovisió. A més s’ha anunciat que Locomia i OBK actuaran abans de la retransmissió de la final en la pantalla gegant.

cartell europarty | Aj. Ondara

Per controlar l’aforament a l’Europarty Nebulossa, les entrades estan disponibles per 5 euros. La plaça té un aforament d’aproximadament 3.200 persones, i es considerarà posar més pantalles a l’exterior si l’interés supera aquesta capacitat.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha fet una crida a la ciutadania per a que participen en la festa, vinguen a Ondara i donen suport a Mark Dasousa i Mari Bas. Raquel Mengual, en contacte constant amb Nebulossa, ha assegurat que el grup està emocionat i agraït pel suport. També s’ha animat a seguir les xarxes socials específiques de l’esdeveniment habilitades per l’Ajuntament d’Ondara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *