Esports

Excel·lent paper del Dénia BC en el Torneig Marina Baixa de Básquet

El club dianense va aconseguir ser campió en dos categories després de jugar quatre finals
Equipo Alevín del Dénia BC con su trofeo de campeón / Dénia BC

El Dénia BC va marcar el seu territori en el Torneig Marina Baixa Básket Club, un esdeveniment que va reunir potser del bàsquet juvenil espanyol. Organitzat per MHL Sports, el torneig es va desenvolupar en les localitats de Benidorm i L’Alfes del Pi, atraient a una inscripció total de 190 equips i al voltant de 2.200 esportistes de diferents punts d’Espanya, incloent-hi Madrid, País Basc, Aragó, Navarra, Catalunya, Balears i la Comunitat Valenciana.

Dénia BC, amb una expedició composta per cent jugadors i dotze entrenadors repartits en nou equips des de Benjamins a Júniors, va mostrar una excel·lent forma i esperit d’equip al llarg del torneig. L’actuació estel·lar vi de la mà del Benjamí Femení DBC 14, que, sota la direcció de Mónica Sebastián i Laura Berenguer, va conquistar el títol en una emocionant final contra Femení Alcorcón, decidida per un crucial encert des del triple en els moments decisius, culminant un torneig imbatut.

L’equip Aleví Masculí DBC 13 no es va quedar arrere, demostrant la seua qualitat i domini en la final de la competició Plata contra CB Albufereta d’Alacant, amb una victòria convincent que va destacar pel seu ritme, talent i una defensa intensa que no va donar respir als contrincants.

Equipe benjamí amb el seu trofeu de campió | DBC

D’altra banda, l’equip preinfantil Femení DBC 11 va aconseguir la final amb un esforç heroic, mostrant gran valentia i resistència, encara que finalment va caure davant CD Paidos Dénia. Així mateix, l’equip Júnior Masculí DBC es va fer amb el subcampionat del Torneig de nivell Plata després d’una dura batalla contra l’equip amfitrió CB Benidorm.

L’equip júnior masculí del Dénia BC subcampió | DBC

El Torneig Marina Baixa ha servit no sols com a escenari de competició, sinó com un espai per a l’exhibició del creixement, el compromís i el futur prometedor del bàsquet juvenil a Dénia. Amb la seua destacada participació, Dénia Básquet ha reafirmat la seua posició com una força a tindre en compte en el panorama del bàsquet espanyol, demostrant que la passió, la dedicació i el treball en equip són la clau de l’èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *