Esports

Èxit de participació a la 7a jornada de la Lliga Comarcal d’Atletisme

L'organització per part del CA Baleària Diànium va ser perfecta cuidant tots els detalls
Atletes del CA Baleària Diànium participants en la jornada d'atletisme / CA Baleària Diànium

El CA Baleària Diànium i l’Ajuntament de Dénia van organitzar la 7a jornada de Lliga Comarcal al Poliesportiu Municipal de Dénia. La competició va comptar amb una gran participació d’atletes escolars (benjamins, alevins, infantils i cadets) de la Marina Alta i, naturalment, va haver també una bona participació d’atletes de l’EMA Dénia – CA Baleària Diànium; 79 deniers van gaudir d’un matí esplèndid competint a casa.

Totes les categories van realitzar una carrera de velocitat, el salt de llargada i una prova de mig fons. Els atletes segueixen sumant punts per a la classificació final, que es decidirà el 21 d’abril a Pedreguer en l’última jornada.

Des del club es va agrair a tots els voluntaris que van col·laborar en la jornada, ja que amb el seu treball van fer possible que l’organització de l’esdeveniment esportiu fora un gran èxit.

Control de marques Sub 16

Es va celebrar a Elda un control de marques per a la categoria Sub16. Fins allí es van desplaçar 6 atletes de l’ EMA Dénia – CA Baleària Diànium per buscar millorar les seues marques.

Atletes Sub 16 dianenses que van estar en el Control | CA Baleària

Eddy Martínez Devesa en triple salt (12.40) i llançament de javelina (39.09).Pau Jagersma González en triple salt (10.38). Marc Ruiz Cardona en llançament de javelina (27.76). Yaiza Benítez Barea en triple salt (9.70) i llançament de javelina (18.66).  Marisa Abellán Mulet en llançament de pes (8.11) i llançament de javelina (13.20). Iris Pons Diego en triple salt (8.64) i 1000m (3:28.94).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *