Esports

Èxit local en el Campionat Provincial Sub14 d’Atletisme a Dénia

Els joves esportistes de Dénia van exhibir gran determinació i esperit competitiu
Equip feminino i masculí de la EMA Dénia-CA Baleària Diànium / CA Baleària Diànium

El Poliesportiu Municipal de Dénia va ser l’escenari del Campionat Provincial per equips Sub14 dissabte passat, esdeveniment organitzat magistralment per la E.M.A. de Dénia – CA Baleària Diànium. La jornada es va caracteritzar per la intensa competència i l’alt nivell dels joves atletes presents.

Els equips de Dénia van mostrar un rendiment excel·lent, aconseguint el segon lloc tant en la categoria masculina com femenina. La competició va resultar especialment renyida enfront de l’equip Decatló Elx, considerat el gran favorit del torneig. Els joves esportistes de Dénia van exhibir gran determinació i esperit competitiu, sumant impressionants totals de 111 punts en la categoria masculina i 120 punts en la femenina, acostant-se als líders per tan sols 4 i 3 punts respectivament.

Este resultat no sols reflectix el talent i l’esforç dels atletes locals, sinó també l’excel·lent treball de preparació realitzat pels entrenadors i el club. La competència va deixar enlaire el nom de Dénia com un bressol de joves promeses en l’atletisme provincial, i augura un futur brillant per a estos esportistes en competències esdevenidores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *