Política municipal

Félix Redondo: “PSPV i Compromís parlen una llengua que no és el valencià”

El regidor de Vox nega haver portat la “crispació” a l'Ajuntament de Dénia
Imatge d'arxiu del regidor de Vox a l'Ajuntament de Dénia, Félix Redondo / Miriam Pagán

El regidor de Vox a l’Ajuntament de Dénia, Félix Redondo, nega que haja portat la “crispació” a aquest Consistori, com se li ha retret des de l’equip de govern, PSPV i Compromís.

Redondo oferia una compareixença pública per a “explicar-me i expressar-me”, ja que en els plens “no em deixen”.

El portaveu municipal insistia en diverses ocasions que no ha sigut aquest grup el que ha portat la crispació a l’Ajuntament, assegurant que “Vox ha arribat amb la mà estesa” i amb la intenció “d’arribar a acords pel bon funcionament de l’ajuntament”.

Enfrontament amb Rafa Carrió

Quant a la polèmica amb el vicealcalde, el nacionalista Rafa Carrió, en l’últim ple, qui l’acusava d’haver-lo insultat en xarxes socials, Redondo explicava l’ocorregut.

Indicava que Carrió feia esment a una publicació en el seu mur de Facebook, el 28 de març, en la qual es podia llegir “El País Valencià no existix, moniato”. Redondo afirmava que no estava dirigida ni a Carrió ni a Compromís.

A més, assegura que no havia faltat el respecte a ningú, criticant tot seguit al regidor nacionalista, Valen Alcalà per portar una samarreta, al ple, en la que posava “País Valencià”. Per a Redondo no es pot anar al ple en samarreta, perquè és l’Ajuntament de Dénia, “no és el bar de la cantonada”.

Política lingüística

Redondo criticava que el problema de socialistes i nacionalistes és que “no han assumit que han perdut la GVA”. Apuntant que “no poden vindre amb polítiques catalanistes”, i que “parlen una llengua que no és el valencià, és el valencià normalitzat, el català, segons ells”.

D’altra banda, també tocava altres temes, com la declaració de 2024 com l’Any Estellés, la celebració del dia de l’Orgull, o el feminisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *