Esports

Ferrer i De La Insua triomfadors de la Volta a Peu a Dénia

La prova va tindre una participació superior als 1.500 atletes entre les proves infantils i la carrera regna
Els tres primers classificats masculins / Javier Zamora

La ciutat de Dénia es va transformar en un vibrant circuit atlètic este cap de setmana, on més de 1200 corredors van participar en l’emocionant prova regna de 9.900 metres. Fran De la Insua, representant del CA Kilómetro 42, es va coronar campió amb un impressionant temps de 31:15, seguit molt de prop pel seu company d’equip, Isidro Salvador Tormo, qui va acabar només un segon darrere. Moha Rida, del CE Llebeig Xàbia, va completar el podi amb un sòlid temps de 32:00.

L’inici de la carrera va veure a Carlos Cabrera liderar valentament l’escamot durant els primers quilòmetres abans de ser aconseguit per un grup de favorits liderats pels atletes del CA Kilómetro 42. La carrera es va definir per l’estratègia i el control, amb De la Insua i Tormo treballant junts fins a travessar la línia de meta quasi en un empat.

es millors atletes femenines de la Volta a Peu a Dénia | J, Zamora

En la competició femenina,  Isabel Ferrer, CE Llebeig Xàbia, va demostrar una vegada més el seu domini en l’escena local amb un temps de 35:00, trobant el seu ritme en un grup selecte que li va permetre emportar-se la victòria amb comoditat. Andrea Abad, del CA Publidom, va assegurar el segon lloc amb un temps de 36:43mentres que Marta Pérez, del CA Cametes, va ser tercera amb 36:53.

La jornada també va destacar per les carreres infantils que es van celebrar al carrer Marqués de Camp, on famílies i espectadors van animar ferventment als joves talents. L’organització de CA Dénia Corre, amb el suport d’un ampli nombre de voluntaris i la col·laboració de la Policia Local i Protecció Civil, va assegurar que l’esdeveniment transcorreguera sense incidents, la qual cosa va contribuir a l’èxit general de l’esdeveniment.

Este esdeveniment no sols va destacar per la competició, sinó també per la seua atmosfera festiva i l’esperit comunitari que va englobar a atletes, espectadors i organitzadors, fent d’esta edició una per a recordar en la història atlètica de Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *