Província

Fi de trajecte per al Dénia Barbarians en la lliga de rugbi

L'equip de la Marina Alta va perdre davant l'Inter per 64 a 3
Una jugada del partit jugat en Tavernes / Dénia Barbarians

L’equip de rugbi Dénia Barbarians va enfrontar un dur repte en la semifinal de lliga, desplaçant-se a Tavernes per a mesurar-se contra el poderós Inter, equip compost per la unió de Tavernes, Cullera i Alzira. Des del començament, la trobada es presagiava complicat per als visitants de La Marina Alta, i la realitat va complir amb les expectatives.

L’Inter va dominar el partit en totes les facetes, des de la possessió fins a la defensa, demostrant per què són considerats un dels equips més forts de la competició. Malgrat l’aclaparador marcador final de 64-3, els Barbarians no van perdre l’ànim en cap moment, lluitant amb valentia i honor fins a l’últim minut.

Esta trobada va servir una vegada més com un homenatge a “Pollo”, un benvolgut membre de la comunitat del rugbi la memòria del qual continua viva en cada joc entre estos dos equips. Tots dos conjunts van fer honor al seu llegat amb el seu lliurament en el camp.

En l’altra semifinal, el AKRA es va enfrontar a la Universitat d’Alacant, aconseguint una contundent victòria de 58-7, la qual cosa establix l’escenari per a una final entre l’Inter i el AKRA. Estos dos equips han demostrat al llarg de la temporada estar a l’altura de la Divisió Nacional, comptant els seus partits per victòries.

Des del Dénia Barbarians, encara que desil·lusionats per la derrota, no queda més que desitjar sort a tots dos finalistes en la seua lluita per l’ascens i reflexionar sobre les lliçons apreses esta temporada que segurament enfortiran a l’equip per a futurs desafiaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *