Esports

Fi del somni en el Nacional per a la Selecció Valenciana Sub-12 de Futsal

Un gol tardà de Galícia va posar fi a les esperances Valencianes d'entrar en Semifinals
El porter Unay en un moment del partit davant Galícia / FFCV

En un partit que definia el futur de la Selecció Valenciana Sub-12 de futbol sala en el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques a Múrcia, un gol de cantonada de Galícia a quatre minuts del final va canviar dramàticament el curs de la trobada i, per tant, la classificació.

El tècnic Toni Puerto va optar per una estratègia arriscada, utilitzant el porter-jugador en un intent desesperat per marcar els dos gols necessaris que li assegurarien un lloc en les semifinals. No obstant això, la sort no va estar del seu costat i, després d’un rebot desafortunat, Galícia va marcar el seu tercer gol.

En els moments finals, amb la Selecció bolcada en atac i la defensa desprotegida, Villanueva de Galícia va aprofitar per a segellar el resultat amb un quart gol, deixant sense opcions a l’equip valencià. Els detalls i la precipitació en els minuts decisius van ser crucials i, finalment, decisius perquè la Selecció quedara eliminada del torneig.

Este resultat posa de manifest la importància dels xicotets detalls en el futbol i servix com una dura lliçó per als joves jugadors, els qui hauran d’aprendre i millorar de cara a futures competicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *