Esports

Fiamma Benítez, convocada per l’Absoluta per a suplir a Aitana Bonmatí

España es prepara per a afrontar les primeres trobades classificatòries per a l'Eurocopa 2025 contra Bèlgica i República Checa
Jugadoras valencianas llegando a Las Rozas / RFEF

La seleccionadora de la Selecció Espanyola Absoluta de Futbol femení, Montse Tomé, va convocar a Fiamma Benítez, del Valencia CF, per a ocupar el buit deixat per Aitana Bonmatí, que va caure de la convocatòria a causa de problemes físics.

Espanya es prepara per a afrontar les primeres trobades classificatòries per a l’Eurocopa 2025 contra Bèlgica i República Checa. Benítez, destacada per la seua solidesa i talent en el camp, treballa al costat de les seues companyes a la Ciudad del Futbol de Las Rozas, La dianense torna a l’absoluta en lloc de participar amb la Selecció Espanyola Sub 23 de Laura del Río.

L’absència de Bonmatí, una peça clau en l’esquema del CF Barcelona i de la selecció, se sent profundament. La dianense ha sigut seleccionada pel seu impressionant rendiment en el seu equip, convertint-se en una promesa per al futur del futbol femení espanyol.

La selecció s’enfrontarà primer a Bélgica este divendres en l’estadi Donen Dreef de Leuven i posteriorment a la República Txeca el dimarts 9 d’abril en El Plantío de Burgos. Tots dos partits són claus per a la selecció en la seua cerca de classificació i èxit en l’Eurocopa. La transmissió en directe per RTVE permetrà als aficionats seguir de prop estes trobades vitals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *