Esports

Folgada victòria del CD Paidos Mar Dénia davant FS Pecharrocha (8-2)

En el play off autonòmic cadet els dianenses van arrancar un empat en Peñiscola (4-4)
Plantilla del juvenil del CD Paidos Mar Dénia-F. Fernández Luna / Javier Zamora

El pavelló municipal de Dénia va ser escenari d’una contundent victòria del CD Paidos Mar Dénia- F. Fernández Luna en la Lliga Autonòmica Juvenil de futbol sala, on l’equip local no va deixar dubtes de la seua superioritat en derrotar al FS Peñarrocha per 8 a 2. Des de l’inici, els dianenses es van mostrar dominants, obrint el marcador als 2 minuts gràcies a un gol de Pau. Encara que els visitants van aconseguir igualar temporalment el partit amb un gol de Gómez, va anar Diego qui va tornar a avançar als locals.

Plantilla de l’equip cadet del CD Paidos Dénia | Paidos

La segona mitat va ser un monòleg del CD Paidos Dénia, que no va deixar espais al seu rival i va continuar ampliant el seu avantatge, demostrant la qualitat i l’entrenament sota la direcció de Luis Llinares.

En un altre front, la jornada per als cadets del CD Paidos Dénia va ser molt més disputada. En la seua visita a Peñiscola per a la segona jornada dels playoffs autonòmics, els joves van aconseguir un empat a 4 en un partit ple d’alternatives. Els dianenses van prendre la davantera gràcies a un gol de Pastor, però Peníscola va respondre amb dos gols per a prendre l’avantatge abans del descans.

La represa del joc va veure una remuntada temporal de Dénia amb gols d’Hugo i Carlos, mostrant la seua capacitat de lluita i adaptació. Els locals no van abaixar els braços i van reaccionar molt bé, aconseguint amb els gols d’Edgar i Omar empatar un partit que en alguns moments van veure per perdut.

En conjunt, la jornada per al CD Paidos Dénia va subratllar tant la superioritat del seu equip juvenil com la resiliència dels seus cadets, destacant el compromís del club amb l’excel·lència i el desenvolupament continu dels seus joves talents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *