Esports

Francesc Zaragoza del CG Dénia campió d’Espanya Cadet Base

Lana Lebedeva va acabar en el desé lloc de la seua categoria en el seu debut en un Nacional
Francesc Zaragoza al costat de les seues entrenadores / CG Dénia

El pavelló poliesportiu Ciutat de Castelló es va transformar en l’epicentre de la gimnàstica rítmica nacional, acollint el Campionat d’Espanya Base Individual masculí i femení. L’esdeveniment, que va congregar a 10.000 espectadors, va vibrar amb el suport constant de la multitud, que no va escatimar en ànims per a tots els competidors que van mostrar el seu talent i disciplina sobre el tapís.

El Club Gimnasia Dénia va tindre motius per a celebrar durant el campionat, especialment amb l’espectacular actuació de Francesc Zaragoza. El jove gimnasta no sols va competir amb destresa sinó que també es va alçar amb la medalla d’or en la categoria cadet, coronant-se com a campió nacional. Este triomf no sols reafirma la seua reputació com un dels talents emergents en la gimnàstica rítmica espanyola, sinó que també posa en relleu l’excel·lent treball de formació realitzat pel club i les seues entrenadores.

Lana Lebedeva sobre el tapís | CG Dénia

D’altra banda, Lana Lebedeva, també del Club Gimnàstica Dénia, va deixar una impressió notable en el seu primer Campionat d’Espanya base. Entre un total de 65 gimnastes, Lebedeva va aconseguir classificar-se en desena posició, un assoliment notable considerant l’envergadura de l’esdeveniment. La seua actuació va ser especialment destacada en la categoria de dificultat, on va obtindre la segona millor nota, demostrant que és una promesa amb potencial per a futures competicions.

Per al CG Dénia, l’esdeveniment no sols va ser una plataforma per a mostrar el nivell tècnic dels seus gimnastes, sinó també una confirmació de la seua qualitat formativa, en competir i destacar-se en un entorn d’alta exigència.
Amb estes actuacions, el club i els seus esportistes miren cap al futur amb optimisme, llestos per a enfrontar nous desafiaments i continuar el seu desenvolupament en l’apassionant món de la gimnàstica rítmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *