Esports

Gran Expectació per a la Volta a Peu de Dènia

Organitzada pel Club Dénia Corre, promet alta participació i emocionants competències este dissabte
Atletes en la Volta a Peu a Dénia 2023 / Javier Zamora

La ciutat de Dènia es prepara per a rebre a prop de 1500 corredors que participaran en la popular Volta a Peu, un esdeveniment organitzat pel Club Dénia Corre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Dènia, Baleària, i la Fundació Dènia. Les expectatives són altes després de l’èxit de l’edició anterior, on Vicente Devesa Olmedo i María Isabel Ferrer es van coronar com a guanyadors en les categories masculina i femenina respectivament.

La carrera mantindrà el mateix recorregut que l’última edició, començant en l’icònic carrer Marques de Camp. Este traçat, que es caracteritza pel seu escàs desnivell, és ideal perquè els atletes intenten superar les seues marques personals. A més, el circuit discorre per punts emblemàtics de la ciutat com la Muralla del Castell i la Façana Marítima, oferint un paisatge urbà únic per als competidors i espectadors.

La jornada esportiva començarà a les 16 hores amb les carreres infantils, seguides per la prova principal a les 18:30 hores . Els participants de la prova reina correran 10K, repartits en dos voltes per un recorregut que promet ser molt animat gràcies al suport dels veïns i les actuacions musicals distribuïdes al llarg d’este.

El Club Dénia Corre ha anunciat també una sorpresa especial per al dia de l’esdeveniment, augmentant l’anticipació entre els corredors que descobriran de què es tracta només en participar. Les inscripcions encara estan obertes per a aquells que desitgen sumar-se a esta festivitat atlètica, podent registrar-se en les pàgines oficials de l’esdeveniment fins al migdia del divendres 19 d’abril.

Amb tot preparat per a un dia ple d’esport i celebració, la Volta a Peu de Dènia es perfila no sols com una competició, sinó com una festa de l’atletisme i la comunitat local, subratllant l’esperit esportiu i comunitari de Dènia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *