Sanitat

Hospital HCB Dénia inaugura la seua nova Unitat de Dolor

El Dr. Jorge Orduña comptarà amb el suport de la Dra. Martín en consulta i a la sala d'intervencionisme

L‘Hospital HCB Dénia celebra la inauguració de la seua Unitat de Dolor, en col·laboració amb el grup especialitzat en tractaments de dolor, MIVI Salut. Aquesta nova unitat està dissenyada per oferir tractaments personalitzats i efectius per a alleujar el dolor dels pacients, tenint en compte les seues patologies específiques i les característiques úniques de cada zona afectada.

L’objectiu principal de la Unitat de Dolor és millorar significativament la qualitat de vida dels pacients, ensenyant-los a manejar els símptomes del dolor crònic i reduir el dolor en la major mesura possible. En aquest centre, el Dr. Jorge Orduña, destacat anestesiòleg i director mèdic de MIVI Salut, juntament amb la Dra. Martín, lideren un equip dedicat a l’aplicació de tècniques avançades com infiltracions, estimulació, teràpies regeneratives i tractaments farmacològics.

El Dr. Antonio Alberola Soler, Director Mèdic de HCB Dénia, va ressaltar la importància d’aquesta obertura dient: “el dolor ha deixat de ser un símptoma i s’ha convertit en una malaltia amb la seua pròpia complexitat. Per aquesta raó, és prioritari per a nosaltres donar resposta a aquesta necessitat. Amb aquesta obertura aconseguim estar més prop dels pacients i, en col·laboració amb la resta d’especialistes mèdics de HCB Dénia, alleujar el seu dolor per aconseguir una vida més plena”.

Per la seua part, el Dr. Jorge Orduña va expressar el seu entusiasme per aquest projecte: “poder oferir atenció de qualitat a aquells que patixen de dolor crònic i agut i millorar la seua qualitat de vida, proporcionant solucions efectives i personalitzades per al maneig del dolor”.

La Unitat de Dolor oferix una àmplia gamma de tractaments adaptats a cada pacient i tipus de dolor, incloent-hi:

Tractaments farmacològics
Radiofreqüència
Neuroestimulació
Epiduròlisi i Epiduroscòpia
Àcid hialurònic
Tècniques intradiscals
Plasma ric en plaquetes
Ozó

A més, es tracten diversos tipus de dolor com dolor de cap, dolor cervical, dolor d’espatlla, dolor de colze i canell, dolor dorsal, dolor lumbar, dolor pèlvic i de maluc, dolor de genoll, dolor de turmell i peu i dolor oncològic.

Amb el seu enfocament multidisciplinari, la Unitat de Dolor HCB Dénia MIVI Salut està posicionada per tractar a pacients amb malalties cròniques, postquirúrgiques i altres tipus de dolor agut, millorant la seua capacitat per realitzar activitats diàries i augmentant el seu benestar general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *