Entrevistes

Hugo Serrano: “El valor comença vestint-te d’àrbitre i eixint al camp”

Entrevista, en Dénia FM, amb el jove àrbitre denier sobre el foment del joc net
Hugo Serrano, àrbitre de Dénia / Alba Alborch

En el matí del dijous 4 d’abril, ha visitat el ‘primer café’, de Dénia FM, el jove àrbitre denier, Hugo Serrano, de 23 anys.

En uns dies en què se seguix parlant sobre diverses situacions i incidents que es produïxen en els camps de futbol, que ens fan reflexionar sobre com atallar-les i la importància del joc net en l’esport.

Serrano porta xiulant des de la temporada 2020-21, en plena pandèmia. Pertany a la Federació de la Comunitat Valenciana i ha xiulat en Futbol Base, ascendint al tercer any a 3a Federació i al quart a 2a Federació. La seua intenció és seguir pujant. També és assistent en la Lliga Comunitat i en futbol femení.

Amb aquest jove àrbitre hem repassat aspectes del seu treball, la seua preparació, experiències i desafiaments. Així com, aquelles situacions a les quals han d’enfrontar-se els àrbitres dins del camp, el protocol contra el racisme i la seua aplicació, o el tractament a les seues companyes àrbitre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *