Esports

I Volta a Peu Portal de La Marina: Un esdeveniment esportiu amb cor solidari

Ondara es prepara per a acollir la carrera benèfica en suport a l'Associació LUDAI, integrant esforç comunitari i esportiu
Atletes corrent pels voltants del CC Portal de La Marina / Javier Zamora

Diumenge que ve, el CC Portal de La Marina, en col·laboració amb el Circuit a Peu i dotze clubs locals, organitzarà la I Volta a Peu Portal de La Marina, destacant no sols pel seu aspecte competitiu sinó també pel seu compromís amb la comunitat. Este esdeveniment, que compta amb l’assistència de més de 70 voluntaris dels clubs, la Policia Local d’Ondara i Protecció Civil, promet ser un punt de trobada per a atletes i famílies que desitgen contribuir a una noble causa.

L’associació beneficiada, LUDAI, es dedica des de 2008 a l’atenció de xiquets amb trastorns en el desenvolupament, promovent la seua integració i autonomia. Esta carrera solidària té com a objectiu recaptar fons per a esta organització, permetent que continue la seua valuosa labor a la comarca.

Rotonda del CC Portal de La Marina a Ondara | J.Zamora

Els participants poden inscriure’s en la pàgina de Somesport fins al divendres 26 d’abril, amb una quota de 6 euros per a adults, que serà destinada íntegrament a LUDAI, mentres que la inscripció per a xiquets és gratuïta, incentivant la participació familiar. Els dorsals podran ser arreplegats el dissabte 27 d’abril de 18 a 20 hores i el diumenge de la carrera de 08 a 09 hores.

Esta primera edició de la Volta a Peu promet ser un esdeveniment que no sols desafiarà físicament als participants sinó que també enfortirà els llaços comunitaris, demostrant com l’esport pot ser un vehicle per al canvi social i el suport als més necessitats en la societat.

El recorregut per a la prova regna que arrancarà a les 9 hores del matí amb eixida i arribada C.C Portal de La Marina, tindrà una distància de 8 quilòmetres, totalment plans, recorrent pels carrers i voltants del Centre Comercial, a més eixint pel terme municipal ondarense partida Marjals, pel carrer Beniarbeig, Barranc del Safareig i Barranc de Llosa per a tornar als carrers del Centre Comercial per a dirigir-se a la meta.

A les 10.15 hores està prevista el lliurament de trofeus dels adults en les categories participants des de Promesa sub-23 fins a Veterans G, en esta ocasió del CC Portal de La Marina, vol premiar amb una targeta regal de 100 € per als tres primers de la classificació absoluta en xiques i xics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *