Esports

Ineke Weekers d’Ondara establix nous rècords nacionals en Natació Màster

La veterana nadadora supera marques històriques en 400 lliures i 200 braça, destacant en la jornada final de la lliga autonòmica màster
Ineke Weekers en la piscina / FNCV

Este cap de setmana, la lliga autonòmica màster de natació ha conclòs la seua quarta i última jornada a les províncies de València i Alacant, deixant després de sí un impressionant llegat de 2 rècords d’Espanya i 13 rècords autonòmics superats. Entre els assoliments més destacats es troba el de Ineke Weekers, la nadadora del Club Natació Ondara, qui ha portat el seu talent i experiència a noves altures en la categoria Veteranes +70.

En la piscina d’Elx, Weekers no sols va demostrar la seua destresa en l’aigua sinó que també va redefinir els límits del possible, en batre els rècords d’Espanya en piscina de 50 metres en dos disciplines summament exigents. En els 400 metres lliures, Weekers va registrar un temps de 6.10.09, superant la marca anterior de 6.17.99. Així mateix, en els 200 metres braça, la nadadora va establir un nou rècord amb un temps de 3.45.17, deixant arrere els 3.50.88 que Rosa Segarra (Vulcania) havia mantingut des de 2019.

Estos assoliments no sols reflectixen l’excepcional nivell de preparació i compromís de Weekers sinó també la seua capacitat per a inspirar a nadadors de totes les edats. En superar estes marques històriques, Weekers no sols ha inscrit el seu nom en el llibre de rècords del nade màster a Espanya sinó que també ha establit un nou estàndard d’excel·lència i perseverança en l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *