Entrevistes

Inmaculada Hernández: “Bo és que ells (els més menuts) ens ensenyen a nosaltres el que no sabem”

Entrevista, a Dénia FM, amb l'edil del Major de Dénia, Marta Gascó; Susana García, tècnica del departament; i Inmaculada Hernández, usuària
Edil del Major de Dénia, Marta Gascó (e); Inmaculada Hernández, usuària (c); i Susana García, tècnica del departament / Alba Alborch

Els nostres majors estan del més actiu; com així ho demostra la seua participació en la infinitat de tallers que organitza la regidoria del Majorsde l’Ajuntament de Dénia.

Tallers d’aprenentatge intergeneracional, per a activar cos i ment, de pilates, de manualitats, de tik tok, de zumba, les veus de l’experiència, tallers a la Residència Santa Llúcia, contacontes als més menuts, o bancs de llibres.

O els propers ‘Tallers per a activar cos i ment #Plensdevida‘, als quals ja es poden apuntar a l’Oficina dels Majors del Centre Social, en horari matinal i vespertí. Es tracta de quatre tallers sota els títols ‘Entrena’, ‘Alimenta el teu benestar’, ‘En forma’ i ‘Activa’t’, i se celebraran des de principis de maig fins a juny.

Amb aquest motiu han visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, Marta Gascó, edil del Major de Dénia; Susana García; tècnica del departament; i Inmaculada Hernández, usuària dels tallers.

De fet, Hernández participava en l’organitzat amb motiu del Dia del Llibre, en el qual persones majors van acudir a contar contes a col·legis de la ciutat. Ha comptat la seua experiència amb els més menuts, ressaltant aquest intercanvi entre generacions i “com és bo que ells que ens ensenyen a nosaltres, el que no sabem”.

Tant Gascó com García han incidit en aquesta vitalitat dels nostres majors, que estan molt actius, i la seua participació en els tallers que es proposen des del departament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *