Esports

Intensa batalla en el Grup VI de la Segona FFCV de Futbol

La lluita en tots dos extrems de la taula promet emocions fortes amb només quatre jornades restants
Plantilla del Gorgos CF celebrant el triomf després del partit davant el Olímpic B / Gorgos CF

En les últimes jornades del grup VI de la Segona FFCV de fútbol, la tensió està al màxim tant en el cim com en la zona de descens. CF Orba i Gorgos CF continuen la seua pugna pel títol, mostrant solidesa en les seues últimes actuacions i esperant qualsevol ensopegada dels equips favorits. Paral·lelament, la batalla per la permanència s’intensifica amb victòries crucials i derrotes doloroses que redefinixen les posicions en la part baixa de la taula.

En Gata, l’equip local va experimentar moments de tensió malgrat l’aparent facilitat del marcador final de 6-2 contra el Olimpic B. Després d’un inici equilibrat, Gorgos CF es va enlairar en el segon temps gràcies a gols claus que van desencadenar una golejada, encara que no sense moments d’incertesa quan el Olimpic va aconseguir acostar-se momentàniament en el marcador.

El derbi entre CF Orba i FB Teulada va ser decisiu per a tots dos equips, amb els locals assegurant una victòria de 2-0 a casa. La paciència i l’eficàcia de CF Orba van ser clau, aprofitant els moments crucials per a anotar i, finalment, defenent la seua porteria amb èxit quan FB Teulada va tindre l’oportunitat de retallar distàncies des del punt penal, destacant la parada del penal per part del porter local Miguel Abad.

El CE Pedreguer, dirigit per Àlex Gayà, ha demostrat una resiliència notable. Malgrat haver estat en la zona de descens durant molts mesos, l’equip ha crescut en confiança i rendiment. El seu últim partit contra el Benifairó va ser un exemple del seu esperit lluitador, acabant en una victòria de 2-1 en circumstàncies controvertides a causa d’altercats per part de l’equip visitant que van portar a la suspensió del partit pocs minuts abans del final.

Amb solo unes jornades restants, l’emoció està garantida en el grup VI de la Segona FFCV, amb equips lluitant amb tot per a aconseguir els seus objectius de temporada, siga la glòria del campionat o la batalla per evitar el descens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *