Esports

Jeroni Mulet es va alçar amb la victòria en el Torneig Escacs Gata

La competició va ser la quarta prova puntuable per al VII Circuit Marina Alta Sub 16
Durant les partides del Torneig Sub 16 d'escacs en Gata / Francisco Morató

Els escacs va brillar amb llum pròpia a Gata de Gorgos, convertint-se en l’epicentre de l’estratègia i l’enginy durant la quarta prova del VII Circuit de la Marina Alta Sub 16. L’esdeveniment va atraure a 50 joves promeses, tant xiquets com xiquetes, provinents de diverses localitats de la Marina Alta, demostrant el creixent interés i la passió per este esport de la ment.

Pel que fa als resultats esportius, Jeroni Mulet Salvà, orgull de Gata de Gorgos, es va coronar campió del torneig, aconseguint una impressionant marca de 6 punts sobre 6 possibles. Li van seguir molt de prop Grigorii Glushko, amb 5 punts, i Floran Van Eijk, tots dos de Xàbia, els qui van mostrar un gran nivell i esportivitat durant tota la competició.

La competició no sols va estar limitada a les joves estreles dels escacs, sinó que, en un gir inclusiu i familiar, es va organitzar paral·lelament un torneig per als pares i mares. Este gest no sols subratlla la importància de la família en el desenvolupament esportiu dels més joves, sinó que també promou els escacs com un pont generacional que unix a pares i fills en una mateixa passió.

L’ambient va ser de companyonia i respecte mutu, on tots els participants, sense importar el seu nivell, van ser felicitats pel seu esforç i dedicació. Un detall que ressalta l’essència d’estos tornejos: més enllà de la competència, l’important és l’esperit de superació, l’aprenentatge continu i el gaudi del joc.

El torneig va ser possible gràcies a la incansable labor i la profunda implicació dels pares i mares, els qui no van dubtar a aportar el seu granet d’arena per a assegurar l’èxit de l’esdeveniment. Des d’organitzar la sala de joc fins a transportar el material necessari, el seu treball va ser fonamental i mereix un reconeixement especial.

Els pares jugant partides d’escacs | Morató

El torneig per a pares i mares també va tindre els seus moments de glòria, amb Fabián Rivera, també de Gata de Gorgos, alçant-se amb la victòria. Salvador Barrot, de Teulada, i Andrei Denisenko, de Dénia, van completar el podi, demostrant que els escacs és un joc per a totes les edats.

Este esdeveniment no sols ha sigut una celebració del talent jove en els escacs, sinó també una mostra de com l’esport pot ser un vehicle per a la unió i el desenvolupament comunitari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *