Gastronomia

Pego, l’epicentre de la gastronomia amb les Jornades de l’Arròs Bomba i Bombó

14 restaurants participaran en la 14ª edició del 13 al 21 d'abril
Jornades Gastronòmiques Pego / Aj. Pego

La gastronomia serà un dels focus principals a Pego durant el mes d’abril, gràcies a la catorzena edició de les Jornades de l’Arròs Bomba i Bombó. L’esdeveniment busca impulsar l’economia local mitjançant la promoció de la gastronomia de la zona i el suport als comerços locals.

Les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Bomba i Bombó tindran lloc del 13 al 21 d’abril. Aquestes jornades han aconseguit posicionar el cereal, tant en la seua varietat bomba com en la bombó (aquesta última típica de la regió), com un dels emblemes de la cuina de Pego.

En aquesta ocasió, el nombre de restaurants participants augmenta a 14, entre els quals es troben Aranbea, Casino, Ca Briones, Chacarita, El Moss, Bar Daniel, Llit i Taula, L’Om, La Placeta, Rafel, Sabors de la Terreta, Zorrilla, El baret de Ximo i Xarito i Tot Cuina. Durant els nou dies de les jornades, oferiran menús especials amb l’arròs com a ingredient estrella.

El regidor de Comerç, Promoció Econòmica i Creama, Raül Tamarit, destaca la fusió entre tradició i innovació en les receptes, incloent-hi des de plats clàssics locals fins a creacions més recents i influències d’altres cultures. Rafel Frau, del Restaurant Rafel, subratlla l’atractiu de la proposta per a visitants de fora, mentre que Pascual Vicens, de Tot Cuina, recomana reservar taula amb antelació. Finalment, Alicia Carbonell, coordinadora del departament de Creama, anuncia que pròximament es podrà accedir a la informació dels menús tant en format físic en diversos punts de la localitat com en línia a través de la web de l’Ajuntament i les xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *