Esports

Juanan Fernández va ser el millor en la VII Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell

En dones el triomf absolut va ser per a Andrea Abad del CA Publidom, després de realitzar una gran carrera
Juan Antonio Férnández entrant en la meta / Kike Aracil

En una prova que va posar a prova la resistència i la velocitat dels atletes, Juan Antonio Fernández, del CA Benidorm, es va coronar com el campió indiscutible de la VII Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell, acabant el recorregut de 8.400 metres amb un temps impressionant de 29:18, la qual cosa estableix una mitjana per quilòmetre de 2:29. La cursa, coneguda per la seua exigent ruta, va veure a Fernández liderar amb determinació i tècnica refinada.

No molt lluny darrere, Jorge Llácer, figura prominent del Circuit a Peu Marina Alta i representant de l’Ondara Tri-Esport, va creuar la meta amb un temps de 29:27, assegurant un emocionant segon lloc. El podi masculí el va completar Michel Bas del CA Irun Calp, qui va aconseguir un temps de 29:44, demostrant l’alt nivell competitiu d’aquest esdeveniment.

En la categoria femenina, l’absència de Mª Isabel Ferrer, guanyadora habitual en les proves del Circuit a Peu Marina Alta, va obrir la porta a Andrea Abad del CA Publidom, qui es va dur la victòria amb un temps de 33:18, marcant una mitjana de 3:58 per quilòmetre. Marta Sapena, del CA Cametes, va seguir en la segona posició amb un temps de 33:35, mentre que Esther Fornés, també del CA Cametes, va completar el podi femení amb un registre de 34:06.

Andrea Abad entrant en meta | K. Aracil

La VII Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell no només va desafiar als atletes amb el seu recorregut rigorós sinó que també va demostrar ser un esdeveniment massiu, amb 706 participants creuant la línia de meta, una xifra que subratlla la complexitat i l’atractiu d’aquesta carrera. L’esdeveniment, organitzat magistralment pel CA Multiesport Benitatxell, va rebre elogis universals dels participants, especialment per l’espectacular inici amb confeti, afegint un toc festiu a la competència.

Amb la mirada ja posada en la pròxima cita, la XV Volta a Peu El Verger,el dissabte 13 promet continuar l’emoció i el desafiament que defineix al Circuit a Peu Marina Alta, portant als atletes a superar els seus límits una vegada més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *