Just repartiment de punts entre CD Paidos Dénia i CD Exposició (3-3)

L'equip col·legial va remuntar un 1 a 3 en una segona mitat magistral
Equip Infantil del CD Paidos Dénia davant el CD Exposición / Javier Zamora

Pas ferm el dau pel CD Paidos Dénia en els play offs autonòmics infantils de futbol sala. El conjunt dianense va empatar a 3 davant el CD Exposición en un xoc que va tindre com a escenari el pavelló municipal de Dénia. Les graderies van presentar un gran ambient amb molt de públic que no pare d’animar als seus equips. Sobre la pista de joc dos formacions que van arribar a esta jornada sense haver perdut cap partit.

Els visitants van eixir més ben posicionats sobre la pista i sense nervis. Davant es van trobar amb un rival que va tindre dubtes en l’arrancada del partit. L’equip de València va jugar amb més profunditat i va obligar el seu oponent a haver de tancar les seues línies. En el minut 7 va arribar el 0 a 1 anotat per Saldaña.

Després d’encaixar el gol, els xavals que entrena Nata Grimalt van soltar els seus nervis, fentse a la possessió de la pilota. En el minut 10 Casat en el segon pal va aconseguir el punt de l’empat. El CD Exposición va tornar a prendre les regnes del joc aconseguint certificar el seu major domini amb els gols de Saldaña i José.

En la segona mitat, els col·legials van eixir amb més arpa, buscant la porteria rival amb bones jugades. A poc a poc van anar tancant al seu rival en la seua àrea i Jacobo amb el seu gol va retallar les diferències en el marcador. Espentats des de la graderia per la seua afició, els xavals del CD Paidos Dénia no van cessar a atacar sobre la porteria del seu rival. Casado va aconseguir el punt de la igualada amb un gol molt celebrat pel públic.

Els minuts finals van ser emocionants per la incertesa en el marcador. Al final el xoc va acabar amb empat a 3 gols que deixa a estes dos formacions com a ferms candidats a classificar-se per a jugar les semifinals autonòmiques.

Sense temps per a recuperar forces, els jugadors ja preparen el xoc que jugaran, dimecres, davant el CD Dominicos, en el pavelló d’Alfafar, a les 10.30 hores.