Mobilitat

La consellera Salomé Pradas visita les obres de la línia 9 del TRAM

Els treballs han obligat a interrompre la circulació ferroviària entre les estacions d'Olla d'Altea i Calp, des del passat 9 d'abril
La consellera Salomé Pradas visita la línea 9 del TRAM / GVA

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha visitat les obres d’emergència que han començat en la zona del Mascarat per la qual transita la línia 9 de TRAM d’Alacant (Benidorm-Dénia) i que tenen com a objectiu minimitzar els efectes de l’incendi ocorregut el mes de gener passat.

Els treballs que ha iniciat Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) han obligat a interrompre la circulació ferroviària entre les estacions d’Olla d’Altea i Calp, des del passat 9 d’abril, per la qual cosa s’ofereix transport alternatiu d’autobús entre aquestes dues parades.

La consellera Salomé Pradas visita la línea 9 del TRAM | GVA

Aquestes obres, pressupostades en prop de tres milions d’euros, tenen com a objectiu esmenar els efectes provocats per l’incendi patit en aquesta zona el mes de gener passat i que va afectar la infraestructura ferroviària en els termes municipals d’Altea i Calp.

Pradas ha destacat que “aquesta actuació és fonamental i suposa fer un pas molt important en el procés de modernització i millora del servici d’aquesta línia, la qual cosa permetrà que a final d’any la circulació entre Benidorm i Dénia es faça sense necessitat de transbord”.

La consellera Salomé Pradas visita la línea 9 del TRAM | GVA

La consellera ha destacat l’agilitat i la rapidesa en la resposta d’FGV i de les empreses implicades en el projecte que “en tot just unes poques setmanes han sigut capaces d’organitzar els treballs que ara comencen per a fer front als efectes negatius provocats pel foc en aquest tram de la línia 9″.

Després d’aquest primer tall ferroviari, que afecta el tram Olla d’Altea-Calp, a partir de setembre la interrupció s’establirà entre Garganes i Calp i, posteriorment, a l’octubre s’ampliarà fins a Teulada. En una última fase, abans de la finalització de les obres al desembre, el tall comprendrà el tram Garganes-Calp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *