Esports

La Copa de Acydma de Futsal ja coneix als cuartofinalistas

L'equip dels Poblets va donar la sorpresa en eliminar al líder de la Lliga Or, Llenceria Bámbola
Equip d'Orange Futsal / Acydma

Este cap de setmana, la lliga comarcal de Acydma  de fútbol sala pausó les seues activitats habituals en les categories Or i Plata per a donar pas a l’emocionant eliminatòria d’octaus de final de la competició de Copa. Els partits de tornada van oferir un espectacle ple de gols i sorpreses, definint així els equips que avançarien als quarts de final.

En un de les trobades més destacades, Baleária i CA Nano es van enfrontar en un vibrant partit que va acabar 4-2 a favor de Baleária. No obstant això, va ser CA Nano qui va aconseguir classificar-se per als quarts de final gràcies al seu avantatge en el partit d’anada. Un altre partit intens va ser el que van disputar Republic Dénia i Botaníc, resolent-se amb un ajustat 4-3 a favor de Republic Dénia, assegurant el seu passe a la següent ronda.

El P. Juanvi Ortolá va mostrar el seu domini amb una contundent victòria de 8-0 sobre Rte. Gola, mentres que FS Benitatxell va superar a C. Aristotelis per 4-2 en un altre duel clau. Gata FS també es va fer fort a casa, guanyant 3-0 contra Dénia Peretol, i Els Poblets va impressionar amb un 6-2 sobre Lenceria Bámbola. Orange Futsal i Vespial no es van quedar arrere, amb victòries sobre B. Aguilar i The English Institute, respectivament, assegurant el seu lloc en els quarts.

Els aparellaments per als quarts de final prometen més acció i emoció. CA Nano s’enfrontarà a Republic Dénia en un dol que promet ser equilibrat. P. Juanvi Ortolá es mesurarà contra FS Benitatxell en un partit que s’anticipa intens. Gata FS tindrà com a rival als Poblets, mentres que Orange Futsal es veurà les cares amb Vespial, completant el quadre d’enfrontaments.

Els partits d’anada dels quarts de final estan programats per al 18 de maig, amb les partits de tornada una setmana després, el 25 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *