Província

La II edició primavera de Dénia Festival de les Humanitats reflexiona sobre l’envelliment

Entrevista, en Dénia FM, a Josefa Ros, especialista en l'anàlisi de l'avorriment en la geriatria
Josefa Ros, especialista en l'anàlisi de l'avorriment dins de la psicogerontologia i la geriatria / Dénia Festival de les Humanitats

L’envelliment és el tema sobre el qual reflexionar en aquesta II edició primavera de Dénia Festival de les Humanitats, a través de dues taules a celebrar en l’auditori del Centre Social, el dijous 11 de març, per la vesprada.

La de les 17.30 hores porta per títol ‘Una aproximació científica/sociològica a la longevitat’, moderada per Antonio Ariño, catedràtic de Sociologia en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, i amb la participació de María Ángeles Durán, catedràtica de Sociologia del Centre de Ciències Humanes i Socials del CSIC; i Josefa Ros, Investigadora Postdoctoral Marie Sklodowska-Curie Actions (UNA4CAREER) en la Universitat Complutense de Madrid, especialista en l’anàlisi de l’avorriment dins de la psicogerontologia i la geriatria.

En la prèvia a aquesta sessió, Ros ha atés als micròfons de Dénia FM.

La segona sessió porta per títol ‘Vivir y conviure amb l’envelliment’, a les 19 hores; amb la participació de Xita Rubert, escriptora, autora de ‘Mis días con los Kopp’ i Norbert Bilbeny, filòsof, catedràtic d’Ètica en la Universitat de Barcelona, autor de ‘La Enfermedad del Olvido. El mal de Alzheimer y la persona’. Moderada per Josep Ramoneda, director de La Maleta de Portbou i director acadèmic del Dénia Festival de les Humanitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *