Esports

La pedrera del CB Joventut Xábia comença les eliminatòries per l’ascens

Temporada estel·lar de les cadets i els infantils del club xabiero
Óscar Mayordomo amb l'equip cadet femení / CB Joventut Xàbia

L’equip infantil masculí del CB Joventut Xàbia, sota la direcció tècnica d’Òscar Mayordomo, ha destacat enguany pel seu impressionant rendiment. Amb un historial de 20 victòries en 24 partits, els joves han demostrat la seua capacitat i determinació en la pista. En la primera fase, van aconseguir la segona posició del seu grup amb 8 victòries, la qual cosa els va permetre avançar a la fase de campionats de la lliga preferent.

Óscar Mayordomo amb l’equip infantil masculí | CB Joventut Xàbia

En esta segona etapa, l’equip va mantindre la seua intensitat competitiva i, malgrat enfrontar-se a rivals d’alt nivell, va aconseguir classificar-se novament en segona posició per a les eliminatòries de quarts de final. Este cap de setmana es mesuraran amb Tau Castelló, amb l’anada programada per al dissabte a les 11 hores en el pavelló Miguel Buigues i la volta el diumenge a les 12 hores en el pavelló Ciutat de Castelló.

D’altra banda, l’equip cadet femení, CB Joventut Xàbia @delaweb_digital i també dirigit per Mayordomo, ha tingut una temporada quasi perfecta amb 22 victòries en 24 partits. Van liderar el seu grup en la primera fase de la temporada sense conéixer la derrota i, després d’ascendir de categoria, van continuar la seua excel·lent forma en la fase de campionats. Van acabar la temporada regular empatades en el cim del grup amb un balanç de 12 victòries i només dos derrotes, assegurant la seua participació en els playoffs per quart any consecutiu.

Este cap de setmana, l’equip cadet femení enfrontarà a CB Vall d’Uxo en els huitens de final. L’anada es jugarà el divendres a les 20 hores en el Miguel Buigues i la volta el diumenge a les 16 hores en Vall d’Uxo. Tots dos equips de CB Joventut Xàbia buscaran aprofitar estes oportunitats per a avançar en les seues respectives competicions, recolzats per la seua impressionant trajectòria durant la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *