Esports

La pedrera del Dénia BC va disputar l’última jornada de la Fase Campionats

Els equips dianenses tenen partits complicats durant el cap de setmana
El jugador preinfantil dianense amb la pilota / Dénia BC

Els equips de bàsquet de la pedrera del Dénia BC van concloure la seua participació en la lliga amb resultats destacats, demostrant el seu domini i preparació per als pròxims desafiaments. L’equip infantil femení 2011 es va acomiadar amb una victòria contundent sobre Ondara, 38-18, assegurant-se el tercer lloc en el Campionat 2n Zonal. Mostrant una de les seues millors actuacions, van dominar el joc de principi a fi.

A partir del primer cap de setmana de maig, este equip tindrà l’honor de competir en el Trofeu Federació, marcant la culminació d’una temporada fructífera i el continu desenvolupament del grup.

Per part seua, la categoria preinfantil no es va quedar arrere, superant al CB La Vila per un aclaparador 46-6. Este equip, que va avançar invicte en la fase de campionats, s’enfrontarà al Faro en una sèrie d’anada i tornada durant el pròxim cap de setmana, en el que promet ser un emocionant començament de les eliminatòries.

En una nota més ajustada, la formació Infantil femenina va enfrontar un repte considerable contra Adesavi, caient per un estret marge de 55 a 52. Malgrat la derrota, les joves van assegurar el seu lloc en les eliminatòries pel títol, on es veuran les cares amb València Basket Rojo en una sèrie d’anada i tornada el pròxim cap de setmana.

Finalment, els infantils masculins es van proclamar campions de lliga després de véncer al CB Xàtiva 49 a 59. El seu pròxim desafiament serà contra el CB Moncofa en una eliminatòria a doble partit, amb la primera trobada fora i la volta a Dénia.

Este cap de setmana de bàsquet no sols va mostrar el talent emergent en les pistes, sinó que també va preparar l’escenari per a emocionants enfrontaments en les pròximes fases de competició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *