Esports

La Selecció Valenciana de Mengual va caure davant la S. Murciana (6-2)

La derrota complica la classificació dels valencians per a les semifinals
Pinya dels jugadors valencians Sub 14 / FFCV

En la segona jornada, la  Selecció Valenciana  Sub14 de futbol sala va patir un dur revés en perdre contra l’equip amfitrió, Murcia, en el Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques celebrat a San Javier, per 6 a 2. Múrcia va demostrar superioritat en el joc i va aprofitar les oportunitats clau, deixant a la Selecció amb la necessitat de guanyar en la seua pròxima trobada i esperar altres resultats favorables per a classificar a semifinals.
La trobada va tindre lloc en el Pavelló Municipal Príncep Felip, on una considerable afició valenciana va brindar el seu suport constant. Múrcia, fent valdre la seua condició de local i favorit, va controlar el joc des de l’inici, pressionant a una Selecció que es va mantindre ferma però replegada en defensa.

El primer gol va arribar d’una jugada per la banda dreta que Jorge Ureña va convertir hàbilment en el segon pal, avançant als murcians. La situació es va complicar encara més per al combinat del  dianense, José Luis Mengual quan un intent de rebuig de Julen Fuentes va resultar en un autogol, ampliant l’avantatge de Múrcia en els primers deu minuts.

Malgrat alguns moments de brillantor defensiva, com les parades clau del porter Rubén García i una sèrie de salvades prop de la línia de gol, València no va aconseguir contindre l’empenyiment constant de Múrcia. Un tercer gol de Múrcia va tancar una primera mitat descoratjadora per a la Selecció Valenciana, que va veure com una expulsió del seu porter per mà fora de l’àrea els deixava en inferioritat numèrica.

Encara que el capità Julen Fuentes va assolir retallar distàncies abans del descans, la resposta de Múrcia no es va fer esperar, i amb un joc ràpid i coordinat, van ampliar el seu avantatge just abans del final.

Amb esta derrota, la Selecció Valenciana deu ara enfrontar-se a Canàries en el seu següent partit, necessitant una victòria i una combinació de resultats per a mantindre viva la seua esperança d’avançar en el torneig. La pressió està al màxim per als joves valencians, que hauran de superar este revés i mostrar el seu millor joc en la crucial trobada contra Múrcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *