Esports

La UD Calpe no pot fallar davant el Thader

Els calpins obligats a guanyar per a recuperar la tercera plaça el dimecres davant el CD Eldense
Jugador de la UD Calp donant una passada / Javier Zamora

El camp municipal de futbol de Calp, acull esta vesprada a les 18 hores, l’enfrontament entre la UD Calpe i el Thader, sota la direcció de l’àrbitre Castelló Pastor.

Després de la recent ensopegada contra l’Olleria, l’equip local ha treballat intensament durant la setmana sota la batuta del seu entrenador, Lauro Techeira, qui ha enfocat esforços a reforçar mentalment al seu planter, motivant-los a jugar amb menys pressió i més alliberament mental.

L’equip és plenament conscient de la importància d’este partit, ja que una victòria els permetria afrontar amb major confiança el pròxim xoc del dimecres contra el CD Eldense, on buscaran recuperar la cobejada tercera plaça. Este pròxim partit es jugarà també en el seu estadi a les 12 hores.

Per al partit de hui, la UD Calpe no podrà comptar amb Guille ni amb Xaca a causa de lesions. No obstant això, la bona notícia és el retorn del seu golejador, Fede, qui ha complit la seua sanció i està llest per a tornar al camp.

Des de la direcció del club s’ha fet una crida a l’afició perquè òmpliguen l’estadi en estes dos crítics encontres. L’esperança d’aconseguir la promoció d’ascens a Tercera Divisió està més viva que mai, i el suport dels seguidors serà fonamental per a impulsar a l’equip cap a este objectiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *