Esports

La UD Calpe planteja el seu dol davant el Callosa com una final

En El Palmerar, un xoc clau per a les aspiracions de tots dos equips, marcat pel retorn dels lesionats en la UD Calpe
ugadors calpins en tasques defensives / Javier Zamora

Després d’un merescut descans que ha servit per recuperar als seus jugadors lesionats, la UD Calpe es prepara per enfrontar-se aquest diumenge, a les 17 hores, en el camp El Palmeral de Callosa de Segura, al Callosa Deportiva. Aquest duel, que serà arbitrado per Migallón Tarrága, es presenta com una oportunitat d’or perquè la UD Calpe continue lluitant pels llocs de privilegi que permeten disputar la promoció d’ascens.

Lauro Techeira, al capdavant de la banqueta de la UD Calpe, és conscient de la importància de no subestimar al seu rival, especialment quan aquest lluita per evitar el descens i juga amb la màxima intensitat davant la seua afició. Durant la setmana, Techeira ha enfatitzat als seus jugadors la necessitat d’afrontar el partit amb serietat i compromís, sabedor que en aquesta fase de la competició, qualsevol lliscada pot ser fatal per a les seues aspiracions.

Gràcies a la pausa, Techeira ha vist com la seua infermeria s’ha buidat, permetent-li disposar, per primera vegada en diversos mesos, de la seua plantilla al complet, a excepció de Pablo, migcampista que complirà un partit de sanció per acumulació de targetes grogues. Aquest retorn d’efectius es perfila com un factor determinant perquè la UD Calpe puga desplegar la seua millor versió en un moment crucial de la temporada.

D’altra banda, el Callosa Deportiva arriba a aquest encontre amb la moral reforçada després d’arrancar un empat davant el CD Dénia (1-1), encara que la seua situació en la taula no és la més còmoda. Ubicats en els llocs de descens, però empatats amb el Thader en la lluita per la salvació, cada partit a casa es converteix per al Callosa Deportiva en una autèntica final. La necessitat imperiosa de sumar punts fa que l’equip de la Vega Baja estiga disposat a donar-ho tot per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació.

Aquest enfrontament en El Palmeral promet ser un duel apassionant i tens, en el qual ambdós equips es jugaran molt més que tres punts. Amb la UD Calpe buscant consolidar-se en la zona alta i el Callosa Deportiva lluitant per la seua supervivència, el xoc es presenta vital per a les aspiracions de tots dos conjunts en una temporada que no admet errors a aquestes altures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *