Província

La UD Calpe va golejar al Thader amb gols de Fede, David i Rubio

Els calpins ja pensen a véncer al CD Eldense i recuperar la tercera plaça
Jugadors en el moment de celebrar un gol / Javier Zamora

El camp municipal de Calp va ser escenari d’un domini absolut de la UD Calpe, que va aconseguir una important victòria per 4 a 0 enfront del Thader, en un partit crucial per a les aspiracions de l’equip local en la classificació. Des del xiulet inicial, els jugadors locals va demostrar la seua determinació i superioritat, marcant el ritme de l’encontre amb un joc intens que el Thader no va aconseguir contrarestar.

Adrián Rubio va ser l’encarregat d’obrir el marcador en el minut 20, amb un gol que va desmuntar l’estratègia defensiva dels visitants i va forçar a modificar el seu plantejament a la recerca de l’empat. No obstant això, la resposta del Thader va ser insuficient davant un rival que no va baixar el ritme i prompte va trobar el seu segon gol gràcies a una excel·lent rematada de David.

La festa a Calp va continuar quan Fede, acabat de reintegrar a l’equip després de complir la seua sanció, va deixar el seu segell amb el tercer gol, segellant pràcticament la victòria abans del descans. La segona mitat no va oferir un panorama diferent; la UD Calpe va mantindre el control del joc, i Fede, amb un brillant doblet, va col·locar el definitiu 4 a 0 en el marcador.

Aquesta golejada no sols revitalitza a l’equip de Calp sinó que també el reposiciona en la lluita per la tercera plaça de la classificació, amb la mirada posada en el pròxim partit clau del dimecres, a les 12 hores, enfront del CD Eldense. Serà una cita decisiva que la UD Calpe afrontarà amb el vent a favor, esperant consolidar la seua posició en els llocs de promoció d’ascens.