Esports

Lencería Bámbola va cantar el alirón en la Lliga Or de Acydma

En la Lliga Plata es manté l'emoció amb diversos aspirants a coronar-se com a campions
Equip de Lencería Bámbola campió de Lliga Or / Acydma

En l’emocionant competició de la Lliga Or de futbol sala organitzada per Acydma, l’equip de Lencería Bámbola es va proclamar campió després d’una ajustada victòria de 4-3 sobre FS Benitachell, aconseguint un total de 55 punts que ja no poden ser superats pels seus rivals més pròxims. Esta jornada va ser decisiva també per als Poblets FS, que va perdre 1-2 enfront de Baleària, quedant-se així sense opcions d’obtenir el títol.

En altres partits de la Lliga Or, Republic Dénia va caure davant Bodega Aguilar per 3-4, mentre que P. Juanvi Ortolá es va imposar 0-1 a Orange Futsal. La taula de posicions mostra a L. Bambola Pedrós liderant amb solvència, seguit per un grup perseguidor conformat pels Poblets i B. Aguilar.

Equip Els Poblets FS de la Lliga Or

D’altra banda, la Lliga Plata continua oferint un tancament de campionat trepidant. Ca Nano, líder fins ara, va patir una derrota sorprenent 2-4 davant Rte. Gola, obrint la porta perquè Gata FS, després de la seua victòria 5-2 sobre Botànic, s’aproxime a només un punt del líder. Igualment, Const. Aristóteles es va sumar a la baralla pel títol amb la seua victòria 1-3 sobre Dénia Peretol, col·locant-se també a un punt del líder.

El fons de la taula va veure un canvi significatiu amb The English Institute aconseguint la seua primera victòria de la temporada, 6-4 contra Lorenzo Lorint, que seguix sense puntuar. Este resultat agita la lluita per evitar el descens i afig més emoció a la recta final de la competició

Amb solo unes jornades restants, la incertesa domina en la Lliga Plata, prometent un desenllaç apassionant a la recerca del títol i la lluita per no descendir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *