Esports

Les Veteranes del CR Marina Dénia van tornar a guanyar a Dénia

El Real Club Nàutic Dénia va acollir la vibrant última jornada amb destacades actuacions en diferents categories
Podi de categoria Veteranes i Veterans en el RCND / Tino Calvo

L’última jornada de la Lliga Suma de Llaüts del Mediterrani es va celebrar a Dénia, oferint una matinal de competicions nàutiques que no va defraudar als entusiastes del rem. L’esdeveniment, perfectament organitzat pel Real Club Náutico Dénia (RCND), va posar en relleu la intensitat i l’esperit esportiu dels clubs participants.

La competició va començar d’hora, amb les aigües de Dénia com a testimoni de la destresa i l’esforç dels remers. En la categoria Veteranes, el Club Rem Marina Dénia va demostrar la seua superioritat en aconseguir el millor temps amb 03.12.51, seguit molt de prop per l’equip local del RCND, que va marcar un temps de 03.13.46. El CN Altea va completar el podi amb un crono de 03.13.85, en una regata que va mantindre a tots al caient de l’emoció fins a l’últim segon.

En categoria Veterans, l’equip del Real Club Regatas Alicante va ser el vencedor, CR Marina Dénia va ocupar la cinquena plaça. El RCND va acabar en la sisena posició.

La categoria juvenil masculí va veure a l’equip amfitrió del RCND aconseguir la victòria, superant al CN Alicante Costablanca i al RCN València, que van completar el podi. La categoria SCM també va ser dominada pel Real Club Regatas Alicante, que es va imposar davant el CN Benidorm i el Club Rem Marina Dénia.

Finalment, en la categoria Mixt Gènere Promoció, el CN Jávea es va emportar el títol, tancant una jornada plena d’emocionants competicions i assoliments esportius que van coronar un dia espectacular a Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *