Esports

L’objectiu del CD Dénia és parar al líder CD Benidorm

Juanjo Antolí disposa de la totalitat de la plantilla per a plantar cara al millor equip de la categoria
Nano jugador del CD Dénia durant el xoc davant la *UD Calpe / Javier Zamora

Este diumenge, a les 17 hores, el camp Diego Mena de Dénia es vist de gala per a acollir un dels enfrontaments més esperats de la temporada, el dol entre el CD Dénia i el CD Benidorm. Esta trobada no és només un partit més en el calendari; és un xoc de titanes que promet emocions fortes, estratègies esmolades i, per descomptat, futbol del més alt nivell. Sota l’atenta mirada del col·legiat Ferrandez Tovar, estos dos equips es mesuraran en un partit que podria definir el rumb de la temporada.

Durant tota la setmana, l’ambient a Dénia ha sigut elèctric. Els jugadors del CD Dénia, dirigits per Juanjo Antolí, s’han preparat amb especial dedicació, conscients del repte que suposa enfrontar-se al líder indiscutible de la lliga. Antolí, conegut per la seua capacitat per a traure el millor de la seua plantilla, ha trobat poc treball a motivar al seu equip esta vegada; el desig de véncer a un adversari enfocat en l’ascens a Tercera Divisió és motivació suficient.

L’entrenador local compta amb l’avantatge de disposar de tota la seua plantilla per a esta crucial trobada. Sense baixes que lamentar, *Antolí té el luxe de triar la seua alineació ideal, preparant una estratègia que promet complicar les aspiracions de l’equip visitant.

D’altra banda, el CD Benidorm, sota la batuta de Miguel Ángel Martínez, no es queda arrere quant a preparació i ambició. Martínez desplegarà el seu equip de gala, incloent-hi figures clau com Ayoze, Javi Cabezas, Pablo Morgado i Miñano, encara que destacar a uns pocs podria restar mèrit al conjunt de talent que posseïxen, un equip que molts consideren de luxe per a la categoria.

L’expectativa per este partit transcendix als propis equips, estenent-se a l’afició, que espera amb ànsies este enfrontament. La directiva del CD Dénia, conscient de la importància de l’esdeveniment, ha declarat el dia com a Dia del Club, una iniciativa que busca omplir les graderies del Diego Mena, establint un preu especial d’entrada per a socis 5 € i no socis 12 €. S’anticipa una gran resposta per part dels aficionats, ansiosos per ser testimonis d’un dels millors partits que oferix la Lliga Comunitat.

Este diumenge, Dénia no sols serà l’escenari d’un gran partit de futbol; serà el punt de trobada per als amants de l’esport, l’estratègia i la passió que només este joc pot despertar. Tot està llest perquè el CD Dénia i el CD Benidorm ens regalen un espectacle inoblidable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *