Província

L’Orba escala al quart lloc després de guanyar al CF Gorgos (1-2)

En el Grup 7 la UD Benissa va caure davant el Betis Florida (2-3)
Vestuari del CF Orba celebrant el triomf en Gata / CF Orba

El derbi entre l’ CF Orba i el CF Gorgos es va saldar amb una victòria crucial per a l’Orba, que per un ajustat 1-2, no sols es va emportar els tres punts sinó que també va superar al seu rival directe en la taula, col·locant-se en la quarta posició. Este triomf representa un gir significatiu en les aspiracions de l’equip, que ara se situa a tan sols tres punts del Safor Gandia, marcant clarament la seua intenció de continuar ascendint en la classificació.

La jornada en el Grup 6 també va destacar per la victòria del CE Pedreguer per 2-1 enfront del Bellreguard, en un partit que manté vives les esperances de permanència de l’equip. D’altra banda, el FB Teulada Moraira va enfrontar una dura derrota davant el Portuaris, caient per un contundent 3-0, la qual cosa situa a l’equip en la dotzena posició amb 24 punts, marcant una temporada d’alts i baixos.

Mentrestant, en el Grup 7, la UD Benissa va patir un revés en la seua lluita per les posicions de lideratge en perdre 2-3 contra el Betis Florida. Este resultat deixa al Benissa en la quinta posició amb 41 punts, encara

Amb estos resultats, la taula del Grup 6 mostra a l’ CF Orba en una sòlida quarta posició amb 45 punts, just per damunt del CF Gorgos, que se situa quint amb 44 punts. El FB Teulada Moraira i el CE Pedreguer, per part seua, es troben en posicions més còmplices

Esta jornada deixa clar que la lluita tant per la promoció com per la permanència està més viva que mai, amb equips demostrant que cada partit compte i que la taula pot canviar significativament en cada trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *