Política municipal

Maite Pérez Conejero: “Les relacions amb Dénia han millorat perquè cadascun ens dediquem al nostre”

Entrevista, a Dénia FM, amb l'alcaldessa socialista de La Xara
Maite Pérez Conejero, alcaldessa de La Xara / Alba Alborch

“Han millorat perquè cadascun ens dediquem al nostre”. Així ha definit l’alcaldessa de La Xara, la socialista Maite Pérez Conejero les relacions amb l’Ajuntament de Dénia.

Pérez Conejero ha visitat el ‘primer café’ de Dénia FM, per repassar alguns dels projectes en els quals s’està treballant des de l’alcaldia d’aquesta EATIM, de la qual es commemora el 30 aniversari de la seua declaració com a Entitat Local Menor, un 12 d’abril de 1994.

Entre aquests projectes, el PSPV-PSOE de La Xara està treballant en la consecució d’un centre de dia per a majors. De fet, dies enrere, la mateixa alcaldessa es desplaçava fins a València per reunir-se amb representants de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Pérez Conejero ha explicat que durant la pandèmia es van adonar de “la necessitat de tindre un centre d’atenció a persones majors o més vulnerables”, la intenció, assenyala, és que no solament siga per a La Xara, sinó que tinga cobertura comarcal, aprofitant el “centre estratègic” en què està situada la població.

Assenyala que l’edifici ja el tenen, el que actualment s’utilitza com a Escoleta Infantil, en cas que finalment s’incloga una Aula de 2 anys en el CEIP La Xara.

Museu del Picapedrer

Un altre projecte sobre el qual s’ha pronunciat és el futur Museu del Picapedrer, a la Casa del Vidre, una de les prioritats per aquesta legislatura. Assenyala que es roman a l’espera de l’aprovació de la seua inclusió en el Pla Planifica de la Diputació d’Alacant. Explica que l’Ajuntament ja ha comprat el terreny i abastarà més serveis com horts urbans, pàrquing, i el “famós camp de futbol”. Indica que són 15.000 metres quadrats.

Relacions amb Dénia

Preguntada per si havien millorat les relacions entre l’EATIM i l’Ajuntament de Dénia, ha assegurat que sí, apuntant que “han millorat perquè cadascun ens dediquem al nostre“. Això sí, preguntada també per què li demanaria al “Consistori mare” ha estat contundent “confiança“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *