Comerç

Més de 100 comerços de Dénia celebraran el Dia de la Mare amb la campanya ‘Compra de Flor en Flor’

El 4 de maig serà l'acte central amb multitud d'esdeveniments i activitats pels carrers de la ciutat
Presentació de la campanya 'Compra de Flor en Flor' / Patricia Blázquez

Compra a Dénia de flor en flor’. Este és el nom de la campanya a desenvolupar amb motiu de la celebració del Dia de la Mare, organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Dénia i l’Associació de Comerciants Autònoms de Dénia (Acade).

La iniciativa tindrà lloc entre el 29 d’abril i el 4 de maig, per celebrar i homenatjar a totes les mares en el seu dia especial, en un dia ple d’activitats i esdeveniments en col·laboració amb els comerços locals.

La regidora de Comerç, María José García explica que “la campanya té un objectiu molt clar i valuós: crear valor per als nostres comerços locals, fidelitzar, atraure i visibilitzar els avantatges que oferix el nostre comerç local. És una oportunitat no solament per fer compres, sinó també per gaudir d’un ambient vibrant i acollidor en els nostres carrers”.

García convida a la ciutadania de Dénia, visitants i turistes a gaudir d’un dia únic recorrent les botigues locals i participant en les activitats especials preparades per a l’ocasió.

La presidenta de Acade, Paula García ha explicat que participaran més d’un centenar de comerços de la ciutat que, amb l’objectiu de fomentar i destacar al comerç local, han preparat una sèrie d’accions i esdeveniments. Des de promocions exclusives i descomptes fins a música, tallers infantils, sortejos, regals i moltes més accions especials perquè tots els assistents gaudisquen de l’esdeveniment.

També ha aprofitat per animar als veïns de Dénia a unir-se a aquesta celebració, indicant que “vos esperem a tots i a totes i vos convidem a recórrer Dénia de flor en flor, gaudint de totes les activitats i sorpreses que amb tant afecte hem preparat des de l’associació per celebrar el Dia de la Mare d’una manera única i especial”.

Acte principal

El dissabte 4 de maig, de 17.00 hores a 20.30 hores, Dénia celebrarà el Dia de la Mare amb una multitud d’esdeveniments i d’activitats al llarg de molts carrers de la ciutat. Hi haurà música en directe als carrers Colón i Marqués de Campos, pintacares per als xiquets i un mag recorrerà els carrers i comerços associats oferint trucs de màgia i diversió per a tots. A més, s’instal·laran uns photocalls florals repartits en quatre punts de Dénia i fotomatons al carrer Marqués de Campos i en la cruïlla del carrer Carlos Sent i Cándida Carbonell. Per últim, es desenvoluparà un taller infantil de decoració de testos de terracota en la cantonada del carrer Colón i carrer Diana. Per participar en el taller infantil és necessari presentar un tiquet de compra de valor igual o superior a 10€ en algun dels comerços Acade.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *