Esports

Moha Rida va ser segon a Santa Eulària Eivissa Marathon 2024

L'atleta del CE Llebeig Xàbia va marcar un registre d'1.15.43 en la distància de la Mitjana Marató
Moha Rida en el podi d'Eivissa / CE Llebeig Xàbia

El passat cap de setmana, l’illa d’Eivissa es va convertir en l’epicentre de l’atletisme amb la celebració de la Santa Eulària Eivissa Marathon 2024, esdeveniment que va aconseguir un rècord de participació i es va consolidar com l’esdeveniment esportiu més destacat de la regió. Entre els molts atletes que van deixar la seua petjada en la competència va estar Moha Rida, del CE Llebeig Xàbia, la formidable actuació de la qual en la Mitjana Marató li va valdre el segon lloc en el podi.

Rida, que està travessant un excel·lent moment de forma, va completar la carrera amb un temps notable, encara que no suficient per a superar al campió de la distància, l’atleta olímpic Dani Mateo. Mateo, amb un crono d’1.11.13, va avantatjar per més de quatre minuts a Rida, establint un alt estàndard en la competició. El tercer lloc va ser per a Guillem Satorres, que va tancar el podi amb un temps d’1.19.41, demostrant l’alta competència entre els participants.

En la distància regna de la marató, el kenià Aspel Kiptoo Kiprop va dominar la prova de principi a fi, proclamant-se campió amb un temps de 2.27:16. El seu compatriota, Josphat Kiprop Kiptis, va ocupar el segon lloc amb 2.36:33, mentres que el belga Wout Croonen va completar el podi amb 2.40:11, en una carrera que va destacar per la fortalesa i resistència dels seus competidors.

La categoria femenina també va veure actuacions destacades, amb l’atleta anglesa Gemma Ann Selby emportant-se la victòria en un temps de 3.39:32. La va seguir de prop Diva Oliveira, que va aconseguir un temps de 3.29:52, i Verity Nott, també del Regne Unit, qui va completar el podi amb 3.34:09.

La Santa Eulària Eivissa Marathon no sols va ser un escenari per a l’exhibició de talent internacional, sinó també un punt de trobada per a atletes de diverses categories i habilitats, tots units per la passió i el desafiament de l’atletisme de llarga distància. Amb la seua creixent popularitat i la impressionant assistència d’enguany, l’esdeveniment promet continuar sent una fita en el calendari esportiu d’Eivissa i un atractiu per a atletes de tot el món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *