Monumental triomf del CD Jávea davant el CF Benidorm (3-2)

La victòria permet continuar somiant amb la permanència d'un equip que va realitzar un gran partit
Onze del CD Jávea en el partit davant el CF Benidorm / Vicente Fornés

En un vibrant partit en el camp municipal de futbol de Xàbia, el CD Jávea va desplegar un futbol d’alta qualitat per a véncer 3-2 al CF Benidorm, líder de la categoria, davant un estadi replet amb seguidors de tots dos equips. La primera part es va caracteritzar per un joc intens on tots dos conjunts van lluitar cada pilota, encara que sense exigir massa als porters.

La segona mitat va iniciar amb fúria per part dels locals. Al minut de reprendre’s el joc, Pitu va obrir el marcador amb un potent tret des de la vora de l’àrea, sorprenent el porter Álvaro. Cinc minuts més tard, Pitu va tornar a brillar amb un gol espectacular des de l’esquerra, enviant la pilota a l’angle superior i deixant sense opcions al meta visitant.

Encara atònits pels ràpids esdeveniments, els visitants van veure com Cabo assistia magistralment a Javi per al tercer, portant a l’estadi a l’eufòria total. Malgrat les múltiples arribades, Xàbia no va poder ampliar el seu avantatge.

En l’últim quart d’hora, CF Benidorm va mostrar la seua qualitat i resiliència en anotar dos gols a través de Morgado i Mario, este últim amb una cabotada formidable que va optar per no celebrar. L’encontre es va estendre fins al minut 96 amb els visitants pressionant a la recerca de l’empat, però als locals va aconseguir mantindre l’avantatge i emportar-se tres punts crucials.

Dimarts que ve, el CD Jávea enfrontarà una altra trobada decisiva per a la seua permanència, amb l’esperança d’eixir dels llocs de descens. En un partit que va provar ser un emocionant desafiament entre David i Goliat, l’equipo dirigit per Julio Ivorra va mostrar que amb determinació i joc en equip, els miracles són possibles en el futbol.