Cultura

Multitud de regals i activitats per al Dia del Llibre 2024 a Benissa

Aconsegueix els teus premis amb un tiquet de compra amb un valor de 20 euros o més en els comerços locals
Recurs Dia del Llibre / Redacció

L’Associació de l’Empresa i el Comerç de Benissa (ACEB) a través de l’Ajuntament de Benissa i l’AFIC Creama ha organitzat per a este dissabte, 20 d’abril, la Fira del Llibre “Benissa és noble i … lectora”. Una jornada per a incentivar les compres en els comerços i empreses associades.

Amb un joc de paraules de l’himne benisser, aquesta associació que no para de pensar en campanyes comercials, inventa el seu particular “Benissa és noble i… lectora”. Una Fira del Llibre per a celebrar Sant Jordi i premiar a tots els clients que aposten pel petit comerç benisser este dissabte.

Per això, aquells que s’acosten a la fira i mostren amb el seu tiquet de compra amb un valor igual o superior a 20€ que han estat eixa matinada en els comerços benissers, es portaran un llibre i una rosa.

A partir de les 10 del matí i fins a les 13.30 hores, en la font, se muntarà una Fira del Llibre on les llibreries locals mostraran les últimes novetats. Llibres als que se sumaran els títols d’escriptors i escriptores benisseres qui, per cert, estaran signant exemplars durant la fira.

La Banda Sonora la posaran els alumnes de “Pentatonic” fins al moment en què Dorotea, el personatge de l’actriu Rosa Catalán, puge a l’escenari per a oferir l’espectacle “Dorotea i el món dels llibres”.

A més, en els estands participants hi haurà unes guardioles solidàries per a col·laborar amb l’Associació Alacant per la Lluita contra el Càncer.

Una jornada literària, festiva i comercial en la qual l’ACEB convida a tots els veïns i veïnes a visitar la fira i gaudir d’un gran dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *