Esports

Notable actuació dels atletes del CE Llebeig en el Nacional Màster

Mª Isabel Ferrer va ocupar la quarta plaça en la seua categoria F40 i Moha Rida va ser octau en M40
Els atletes del CE Llebeig Xàbia en el Nacional de Crevillent / CE Llebeig Xàbia

Crevillent es va convertir en l’epicentre de l’atletisme màster nacional este cap de setmana, acollint el Campionat d’Espanya Màster 10K. Els representants del Club Esportiu Llebeig Xàbia van demostrar la seua qualitat i preparació en una cita que s’antullava especial, aconseguint resultats notables en un esdeveniment ple de talent i competència.

L’actuació més destacada per part de l’equip xabiero vi de la mà de Mª Isabel Ferrer, qui va fregar el podi en la categoria F40, finalitzant en una meritòria quarta posició. Ferrer va completar la carrera amb un temps de 38:29, demostrant la seua fortalesa i capacitat en una categoria summament competitiva. Azucena Díaz, del Bilbao Atletisme, es va alçar amb la victòria amb un impressionant temps de 36:08, seguida per Estela Navascues i Ana Llorens, del Pamplona At., els qui van ocupar la segona i tercera posició, respectivament.

En la categoria masculina M40, Moha Rida es va mantindre entre els millors, finalitzant en l’octava posició amb un temps de 33:38. La categoria va ser dominada per David Martínez, qui va registrar un temps de 32:05 per a emportar-se el títol. Li van seguir Peter Spencer i Salvador Tormo, completant el podi amb marques també destacades.

Víctor Fernández, un altre dels valents competidors del Club Esportiu Llebeig Xàbia, va culminar la seua participació en el lloc 41 amb un crono de 37:59, tancant una actuació més que respectable en un campionat d’alt nivell.

Este Campionat d’Espanya Màster 10K no sols va ser un escenari de competició, sinó també una demostració de l’esperit i la passió per l’atletisme que caracteritza als atletes del Club Esportiu Llebeig Xàbia. Amb la mirada ja posada en futurs reptes, els resultats obtinguts a Crevillent serviran de motivació i experiència per a continuar collint èxits en l’àmbit nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *