Esports

Nova final per al CD Xàbia en L` Olleria

Els blanc-i-vermells tenen clar que no poden fallar si volen seguir amb opcions de permanència
Tonet buidant una pilota / Javier Zamora

Este diumenge, el camp de La Solana de L’Olleria serà testimoni d’un duel de vital importància en la lluita per evitar el descens. El CD Jávea s’enfronta a una nova final en el seu esforç per eixir dels llocs de cua de la taula. Amb la direcció arbitral de López Herrero, aquest encontre promet ser un punt d’inflexió per a ambdós equips en la seua recerca de la permanència.

La situació del CD Jávea és especialment crítica. A set jornades del final, els xabieros ocupen l’última posició del grup, la qual cosa fa saltar totes les alarmes. Encara que compten amb un partit menys que els seus rivals directes per la salvació, la distància que els separa de la permanència és de sis punts. Aquesta posició els obliga a iniciar una carrera contrarellotge en la qual han de sumar victòries i esperar ensopegades d’equips com el Santa Pola CF, el Callosa Deportiva i el Thader, aquest últim marcant la línia entre la salvació i el descens.

Per al L’Olleria CF, l’encontre també és de suma importància. Malgrat comptar amb deu punts d’avantatge sobre l’equip de Julio Ivorra, una victòria diumenge seria crucial per a allunyar-se definitivament dels fantasmes del descens. Després de compartir amb el CD Jávea moltes jornades en les zones perilloses de la taula, per a l’equip dirigit per Miguel Ángel Mullor guanyar significaria un respir i una dosi de tranquil·litat per a encarar el tram final del campionat.

Julio Ivorra, per la seua banda, manté la fe en la seua plantilla i transmet un optimisme que busca combatre la preocupació per la falta de gol de l’equip. El CD Jávea, conscient del que està en joc, se prepara per a una batalla que pot definir el seu futur en la categoria. Aquest enfrontament no és només un partit més; és una final anticipada en la lluita per la supervivència, un encontre que pot marcar el destí de dos equips que busquen escriure la seua pròpia història de superació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *