Esports

Oberta la preinscripció a les Escoles Esportives Municipals d’Ondara

S’ofereixen per al curs 2024-2025 set disciplines esportives, sent la principal novetat de la pròxima temporada la nova escola de Fútbol Sala
Lluis Fornés, regidor del ajuntament d' Ondara / Ayto Ondara

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, liderada per Lluís Fornés, ha traçat un camí innovador de cara a la temporada 2024-2025. La implementació d’un sistema de preinscripcions en línia per a les Escoles Esportives Municipals d’Ondara representa un salt cap a la modernització i una gestió més eficient dels recursos esportius de la localitat.

Des de l’1 fins al 30 d’abril de 2024, els actuals membres de les escoles esportives tenen l’oportunitat d’assegurar el seu lloc per al pròxim curs a través del lloc web oficial www.esportsondara.com. Esta finestra d’inscripció exclusiva no sols garantix la continuïtat dels esportistes en les seues respectives disciplines sinó que també facilita als organitzadors la planificació anticipada d’equips i entrenaments, assegurant així una experiència més rica i cohesionada per als participants.

A partir de l’1 de maig, les portes s’obriran per a nous aspirants, permetent a aquells interessats a formar part de les diverses ofertes esportives municipals, inscriure’s en les places encara disponibles. Esta estructura d’inscripció demostra un compromís clar per part del consistori per a fomentar la inclusió i l’accés a l’esport per a tots els segments de la comunitat.

Amb la introducció de la nova escola de Futbol Sala, Ondara amplia el seu ja divers catàleg de disciplines esportives que inclou futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, pilota valenciana, tenis, i un programa multiesportiu dissenyat per als més xicotets. Esta expansió no sols enriquix el panorama esportiu local sinó que també subratlla la importància d’oferir una varietat d’opcions que s’adapten als diferents interessos i habilitats dels xiquets i joves del municipi.

L’estructura de tarifes per al pròxim curs manté un equilibri entre accessibilitat i sostenibilitat, amb preus raonables que es complementen amb una sèrie de bonificacions pensades per a fer costat a les famílies nombroses, a persones amb discapacitat, i als titulars del Carnet Jove. Esta política de preus i bonificacions reflectix un esforç conscient per a eliminar les barreres econòmiques que puguen impedir la participació en activitats esportives, promovent així una comunitat més activa i saludable.

La iniciativa de la Regidoria d’Esports d’Ondara, sota la direcció de Lluís Fornés, és un exemple destacat de com les polítiques esportives municipals poden jugar un paper crucial en el foment de l’activitat física, la inclusió social, i la promoció de valors positius entre els joves. En mirar cap a la temporada 2024-2025, Ondara es posiciona com un model a seguir en la gestió esportiva local, demostrant que amb visió i compromís, és possible construir una comunitat més forta i unida a través de l’esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *