Esports

Ondara serà l’epicentre del Bàsquet Cadet Femení Autonòmic

El seu pavelló Municipal acull les emocionants finals amb presència dels millors equips de la comunitat
Salvador Fabregat al costat de les autoritats d'Ondara / Ayto. Ondara

Este cap de setmana, el Pavelló Municipal d’Ondara es transformarà en el cor del bàsquet femení autonòmic, albergant les finals de la categoria cadet. Els equips classificats — CB Sant Blas, València Basket, Fundació València Basket i Picken Claret — s’enfrontaran en un format de tots contra tots, on el campió serà qui acumule més punts al final del torneig. Tant la campiona com la subcampiona asseguraran el seu lloc en el Campionat d’Espanya.

La jornada de presentació de l’esdeveniment es va dur a terme a l’Ajuntament d’Ondara, comptant amb la presència de figures destacades com Salvador Fabregat, president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i José Ramiro, Batle d’Ondara, els qui van expressar el seu entusiasme per la qualitat i la importància de l’esdeveniment. Salvador Fabregat va ressaltar l’elecció d’Ondara com a seu a causa de la seua provada capacitat per a organitzar esdeveniments d’esta magnitud, mentres que Lluís Fornés, regidor d’Esports, i Vicent Más, coordinador de l’Escola Municipal de Bàsquet, van subratllar l’expectativa d’unes finals plenes de qualitat i emoció.

Les competicions començaran el divendres 26 d’abril a les 18 hores amb l’enfrontament entre Picken Claret i CB Sant Blas d’Alacant, seguit pel partit entre València Basket i Fundació València Basket a les 20 hores. El dissabte i diumenge se succeiran els partits que decidiran les posicions finals, culminant amb el lliurament de trofeus el diumenge al migdia. Amb estos partits, Ondara no sols celebra l’esport, sinó que també es posiciona una vegada més com un referent del bàsquet a la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *