Socorrisme

Xàbia reforça la vigilància en la Platja de l’Arenal durant les festes de Pasqua

Amb torns ampliats i un equip de rescat llest, la ciutat es prepara per a garantir un entorn segur per a turistes i residents

La Platja de l’Arenal de Xàbia disposa de vigilància i socorrisme durant les festes de Pasqua. Protecció Civil ha començat la seua campanya especial amb torns d’11:00 a 21:00 hores fins al 8 d’abril.

La regidoria de Platges i la Creu Roja de Xàbia han posat en marxa l’operatiu de vigilància i socorrisme de la temporada 2024 per a la Pasqua. L’operatiu es va iniciar el Dijous Sant, a la platja de l’Arenal fins a l’1 d’abril, i es reprendrà la vigilància del 5 al 8 d’abril.

Els horaris de vigilància seran d’11:00 a 19:00 hores, amb tres socorristes, un coordinador i una embarcació de rescat. En maig, l’operatiu tornarà a estar actiu el pont pel dia del treballador i els festius en honor a Jesús Nazareno, de l’1 al 5 de maig, i els caps de setmana de l’11 i 12; 18 i 19; 25 i 26 de maig, també d’11:00 a 19:00 hores.

Per altra part, l’Agrupació de Protecció Civil de Xàbia també va iniciar ahir un operatiu especial de vigilància forestal per la Setmana Santa. Els voluntaris faran torns d’11:00 a 16:00 hores i de 16:00 a 21:00 hores, fins al 8 d’abril.

Juan Ortolá, regidor de Seguretat Ciutadana i Platges, ha expressat el seu agraïment als voluntaris de Protecció Civil per la seua dedicació a vigilar el terme municipal durant aquests dies de descans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *